Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Békéscsaba legromantikusabb randihelyszínei

Békéscsabai vagy, és meglátogat téged a párod, akit egy nemzetközi társkeresőn ismertél meg, és nem tudod mit is lenne érdemes megmutatni neki városodból? Levesszük ezt a terhet a válladról, és mutatunk egy-két érdekes helyszínt randevútokhoz!

alt text

Sétálóutca, a szerelmesek központja

Ha Békéscsabán jártok pároddal, és elég jó az idő ahhoz, hogy a szabad levegőn sétálgassatok egyet, nézzetek körül a belvárosban, látogassatok el a sétálóutcára. Vár titeket egy gyönyörű szökőkút, és egy kis romantikázás a padon üldögélve. Az pedig már csak rajtatok múlik, hogy is végződik a randevú!

Csabapark, az első randitok helyszíne

Újonnan épült komplexum, ahol temérdek programmal, koncerttel találkozhattok, és nem lesz nehéz dolog lefoglalni magatokat az első találka esetén sem! Ha párkeresőn beszélgettetek csak ezelőtt, de már tudjátok mi a másik kedvenc zenéje, válasszatok a közös érdeklődéseteknek megfelelő eseményt, így biztos jó élmény lesz az első randevútok, és lesz közös témátok!

alt text

 

alt text

 

Széchenyi liget és az idill

A liget egy gyönyörű természetvédelmi terület, a környezet biztosan nem okoz csalódást, ha ezt választjátok randevútok helyszínéül! Nincs is talán romantikusabb annál, mikor a természet lágy ölén végre van egy kis időtök egymásra hangolódni.

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom